Kallt today :D

Idag har jag varit på G-kås med Pussen.. Hittade massa fina kläder men dock inte i min storlek, det är så fruktansvärt typiskt för det är alltid bara XL och typ 40, 42 kvar vilket jag inte har :D

Köpte en lila mysdräkt, jeansjacka, en liten bolero med strass typ och två jackor haha en rosa och en lila.
Men jag har äntligen bestämt mig och ska be Jessica att lämna tillbaka den rosa jackan.
Så nu efter andra avenyn ska jag ta mig upp mot Jessica hehehehe.... :D

Imön måste jag åka in till stan och möta upp tessan så hon kan få sina skor. Jag orkar verkligen inte egentligen hahaha men jag gör det för hennes skull ^^

nu orkar jag inte skriva mer. Puss


Lön:D

Idag klirra det på kontot hehehe :D
Att få lön är nog skönare än sex, eller vad säger ni Tessan,Zandra,Tilda och Anna? Hahaah
Nu börjar idol igen, vilket har gjort mig väldigt besviken.. Jag vet nog ingen som är riiiiiktigt bra eller aa några men sen är det väldigt många jag bara vill peta bort från tv-rutan. speciellt "Pjotter" som Jidhe säger hahahah

nu måste jag kolla ;)




Mååånga läsare hihihihi

WOOOW säger jag bara hahah snart är jag också en "bloggare", eller inte...
Jag har runt 8 läsare varje dag bara hahahaha :D sååå sjukt populär man är!!
Kanske för att jag alltid är oseriös i denna vackra blogg ELLEr så skriver jag ngt som absolut inte äns är liiiite intressant?!

Måste man börja lägga upp fula videoklipp och bilder i varje inlägg som alla gör för att få besökare? HA?? HAAA????

IHIHIHIH jag har tråkigt ännu en dag... Haj dooouuU!!

Pussen

Usch, jag vill inte ha det såhär...Nu är det som det var innan igen.. Vi är som två tråkiga pensionärer. Eller jag är väl det mest om man säger så. Tröttnar du inte på mig?

Jag döööör

Fy fan vad tråkigt jag har de... det ända jag har gjort idag var den korta stunden jag var hos tandläkaren... tråååkigt!!
Nu går snart allt normalt folk och lägger sig också eftersom dom ska upp tidigt.. men jag har ju tvääär vänt på dygnet och sover inte föräns vid 3 på natten och vaknar vid 1 typ.
TRÅKIGT!! jag vaknar inte äns av att jag sätter alarm vid typ 10.30 för att jag ska komma upp... hur trött är man då?

Haha oj detta var inget glatt inlägg:D
ishlopishlo!!

vad ska jag säga?:P

Jag måste ringa upp tidbloms vilken dag som helst.. han ringde förra veckan och frågade ifall jag ville jobba extra i höst.. men det vill jag inte. eller jo ena stunden vill jag det, men två sekunder senare vill jag inte göra det hahah :D
och så har jag ju ingen svart skjorta!! :D

ååååååååh damp! kan inte alla bara låta mig vara ledig tills jag känner att jag orkar jobba igen? haha

JAJA.. ;)
jag och pussen tittade på två filmer i går... slumdog millionaire skeeeta bra.. och sex drive.. mindre bra :P

nu måste jag börja göra mig iordning, det är ju helt absurt att sova bort dagen såhör. Klockan är 14.15 och jag ligger i sängen INTE BRA :D

zandra "jajat" var till dig

pusshej


TjoooooollaaaaHOPP!!

hehe hej hej :D
jag är så fruktansvärt sugen på att gå ner till ikea :P
men Björn förbjuder mig att handla massa grejer nu innan thailand...så aah jag får väl sitta här och vänta på att mamma slutar jobba och kommer och hämtar mig runt 6.
nää jag bara babblar.. det får bli en dusch på detta.
pusshej

Bikini

Nu vet jag.. tror jag.. det blir nog den lila bikinin...
Eller vad säger ni?
nog om det :D

Jag har faktist varit lite duktig idag.. ringde tandläkarn först av alla idag och bokade en tid den 22 september...haha jag hade inte varit där sen december 2006 :D Ooops!
Och imorgon ska jag och Tessilessan dra till olskroken och vaccinera oss för hepatit A&B + Kolera (turistdiarré)
mysigt? ;)


nu ska jag käka ägg!
Puss

Björnen sover.. Björnen sover... i MITT lugna booooo :D

Idag sover Pussen över hos mig :D det har han nog inte gjort sedan jag bodde på Ävavägen alltså innan han skaffade sig sin lägenhet, för då bodde han ju hos mig i stort sätt.. iallafall i typ 2 månader :) det mina vänner ska jag säga er var mysigt!
Dock så brukar jag ju slippa hans snarkande när jag väl sover hemma men det får jag väl stå ut med inatt^^ han har sussat i typ 2 timmar nu och jag blir bara mer och mer pigg genom att lyssna på hans snarkningar!! Jag blir snart HYSTERISK!! känns som om det aldrig tar slut... ( med snarkningarna alltså ;) ) och nu ser det ut som om min blinkgubbe har dubbelhaka hahahaha :D men det är ett " ) "  för er som inte förstår!

Imorgon tänkte jag ta tag i mig själv lite... ska städa badrummen och ringa vårdcentralen,tandläkarn och Klas på Tidbloms.. Han hade ring mig och lämnat ett meddelande på mobben, Dom undrar ifall jag är intresserad av att jobba lite extra till hösten. Men är jag det?
 Jag vill.. men samtidigt så vill jag inte ^^ hade ju sett fram emot att vara ledig fram tills thailand och det... med det menar jag jul / nyår :D tror jag... men men jag ska iallafall ringa och höra av mig, det kanske vore bra med lite mer pengar haha sen kankse det inte äns är mkt jobb dom kan ge mig. Hmm... tandläkarn vet jag redan nu att jag kommer skjuta fram på.. men vårdcentralen MÅSTE jag ringa.. jag behöver vaccin mot Hepatit A och B innan thailand ju!! dyrt som *piiiip* hihihihohoho.

Nu ska jag allt söka efter lite snygga bikinis som jag kan ha på mig i thailandssoooooooolen!!
Ha de heeej!:P

Arbetslös?

Eller? Neeejeee det är jag väl inte.. jag är bara extra personal som inte blir inringd speciellt ofta.. det blir ingen stor lön som kommer in på kontot den 15:e.. Men jag överlever, Tessan ger mig ju 6.100 kr för Thailandsresan som jag betalade åt henne hihi!
men men...

påtal om ingenting så lärde jag känna en tjej för ett par årsedan som bara slänger ut sig väldigt fula eller äckliga..ja tex meningar ibland... här kommer ett exempel!! 

"och jag känner att min avföring trycker nere i mitt analhål nu xD"

jag säger inte vem denna trevliga,mysiga,fräscha tjej är.. MEN SKÖN ÄR HON!! :D
haha..
Åååååh jag är så rastlös... :( sååååå rastlös!

nu säger hon även att jag är tönt som bloggar och att jag aldrig kommer lyckas som blondinbella gjort.. fast att hon är min idol!! ;)
Åååh suck! jag är mobbad:D


Nu orkar jag inte mer.. pusshej


Tandsten

Min kära hund Pyttan ska allt bli av med lite av sin tandsten imorgon.. förhoppningsvis all tandsten om Andrea klarar av argbiggan Pyttan! ;)

Usch jag måste nog sova nu...ska vara på Burgården med hundarna kl 12.00 imorgon. Men Saw går på tv och lockar mig att stanna uppe ännu längre. Dom är grymt bra de.. vad är det fem filmerna :D jag blir heeelt inne!!


Jobbade idag och igår.. så nu är jag ledig igen tills dom ringer in mig. Hoppas det dröjer ett tag haha det var inte alls skönt att vara tillbaka igen!! :D
Jaja nu blir det inget mer bloggiloggande! Ischlopischlo!!

Pusshej

Yammi

Mmm så gott, Nu sitter jag och trycker i mig äggtoddy :D
det är inte speciellt gott längre, bara de första skedarna ^^

Våran nya jacuzzi står på sin plats nu.. dock utan vatten,värme å skit :D
jag vill ju bada nu...
Nää ush jag orkar inte skriva mer :P


Mammsen

Idag ska jag åka hem till mammsen och titta på det nya huset igen... på fredag flyttar dom in och jag måste tyvärr jobba..
Nu får min syster mer än gärna komma och hämta mig.. jag har städat hela lägenheten och nu... nu sitter jag bara här och är hungrig :p

får väl ta mig en macka.
Puss

RSS 2.0